Carl Holsts advokater afviser alle anklager i redegørelse

Carl Holst og hans advokater afviser i en redegørelse alle punkter i den omfattende kritik, som en advokatundersøgelse bestilt af regionsrådet har rejst mod den tidligere regionsrådsformand..

Kritikken og anklagerne mod Carl Holst er grundløse. Det er konklusionen i det 18 sider lange svarskrift fra Carl Holsts advokater. Svarskriftet er reaktion på den advokatundersøgelse, som regionsrådet har ladet udarbejde af advokatfirmaet Kromann Reumert.

Carls Holsts advokater Karoly Nemeth og Noamann Azzouzzi fastslår videre, at Carl Holst i enhver henseende har varetaget lovlige regionale formål.

 I enhver henseende har Carl Holst varetaget lovlige regionale formål, ifølge advokat Karoly Nemeth

I redegørelsen gennemgår Carl Holsts advokater punkt for punkt beskyldingerne mod den tidligere regionsrådsformand om overforbrug af aviser, kurser og coaching. Carl Holsts advokater skriver i deres svarskrift, at der er en lang række faktuelle fejl i Kromann Reumert-undersøgelsen.

Carl Holsts advokater vurderer også, at der ikke har været tale om udgifter. der "er eksorbitante eller går ud over de grænser,  der gælder ifølge Regionsloven om økonomisk forsvarlighed og proportionalitet". 

Regionsrådet for Region Syddanmark skal drøfte redegørelserne om Carl Holst på mandag.

Carl Holst har torsdag afleveret sin redegørelse til regionsrådet - og fredag videregivet en kopi til TV SYD, hvorfor du kan læse hele hans udlægning af sagen her:

Han har også givet tilsagn om at medvirke i TV SYD fredag aften kl. 19,30