Christian Ingemann arbejdede med valgkamp i arbejdstiden

Christian Ingemann har arbejdet med valgkampen indenfor normal arbejdstid, fremgår det af Statsforvaltningens undersøgelse.

Det var kun i fritiden, at Christian Ingemann Nielsen ydede bistand til Carl Holsts valgkamp. Det siger Christian Ingemann Nielsen i Statsforvaltningens undersøgelse.

- Ved siden af mit arbejde – som jeg har passet til punkt og prikke – har jeg hjulpet Carl Holst med nogle valgkampsaktiviteter. Derfor betragter jeg visse mails som private, som intet har med mit arbejde at gøre, siger Christian Ingemann Nielsen ifølge Statsforvaltningens undersøgelse.

Og den påstand bakker Carl Holst op i undersøgelsen.

- Ved siden af sit arbejde hos Region Syddanmark hjalp Christian Ingemann Nielsen frivilligt med nogle valgkampsaktiviteter. Men det er sket ved siden af hans arbejde i regionen. Christian Ingemann Nielsen har som mangeårigt medlem af Venstre tidligere hjulpet Venstre med kommunikationsopgaver i forbindelse med valgkampe, siger Carl Holst i undersøgelsen.

Alligevel skete noget af bistanden til valgkampen indenfor normal arbejdstid, siger Carl Holst i rapporten.  

- Nogle af disse valgkampsaktiviteter skete også inden for det, man kalder for normal arbejdstid. På samme måde, som noget af hans arbejde for Region Syddanmark skete uden for normal arbejdstid. Men vi var begge bevidste om, at det ikke måtte ske på bekostning af arbejdet for Region Syddanmark, siger Carl Holst altså ifølge Statsforvaltningens undersøgelse.