Enhedslisten: Stop dobbeltløn til ministre

Enhedslisten vil have det ikke længere skal være muligt at få eftervederlag når man skifter titlen som regionsrådsformand ud med minister.

Efter det er kommet frem, at tidligere regionsrådsformand Carl Holst modtager eftervederlag fra regionen samtidig med sin høje ministerløn, har Enhedslisten nu valgt at stille et beslutningsforslag, om at eftervederlag til regionsrådsformænd skal afskaffes, hvis de bliver ministre. Det skriver P4 Syd.

-Det er grådigt og et udtryk for pamperi, at Carl Holst insisterer på at modtage dobbeltløn, siger partiets socialordfører Pernille Skipper til P4 Syd.

Carl Holst har selv meldt ud, at han vil beholde pengene. Han mener eftervederlaget er en del af den samlede løn for de sidste 15 år i regionen.

-Det har været meget bevidst for mig at jeg ikke skulle modtage noget som ikke var indenfor rammerne af reglerne, men endnu mere vigtigt at det også var indenfor rammerne af det der var intentionen med reglerne, og det var det, sagde forsvarsminister, Carl Holst, til TV SYD d. 2. august.