Fagforeninger: Holsts troværdighed truer os

Formænd fra Forsvarets fagforeninger mener Carl Holsts troværdighed snart er så hullet, at de ikke længere har tillid til ham som forsvarsminister.

Formænd fra Forsvarets tre fagforeninger mener, at Carl Holsts troværdighed efter de mange problemsager er så lav, at det påvirker hans arbejde som forsvarsminister. Torsdag opfordrer de i Fyens Stiftstidende Carl Holst til at lægge alt frem i sagen om Holsts spindoktor Christian Ingemann. Men materialet på kampagnemailen er privat siger Carl Holst i et TV-interview med TV2 torsdag.

- Jeg afventer Tilsynsrådets arbejde, og jeg samarbejder gerne, siger Holst til TV2. Han understreger, at han skam gerne vil fremlægge materialet, men kun til Tilsynsrådet - og kun hvis Tilsynsrådet selv beder om det.

Carl Holst nægter fortsat at svare konkret på, om Christian Ingemann sendte kampagnemails fra Holsts kampagne-mailkonto. Konfronteret med spørgsmålet gentagne gange svarer Carl Holst blot, at Christian Ingemann var ansat til at varetage opgaver for og af Region Syddanmark.