Læg beviserne frem, Holst!

Det er på tide, at Carl Holst lægger alle kortene på bordet i det, der på de sociale medier er blevet døbt "Holstgate", mener politisk kommentator.

I de seneste uger har Carl Holst været i mediernes søgelys for sin brug af Region Syddanmarks kommunikationsrådgiver i sin personlige valgkampagne.

Først benægtede Holst pure, at Christian Ingemann var hans personlige assistent i Regionen, men senere indrømmede han, at det ikke var helt rigtigt, og at Christian Ingemann faktisk havde været Carl Holsts personlige assistent.

Nu er spørgsmålet så, i hvor høj grad Christian Ingemann, der på det tidspunkt var ansat af Region Syddanmark også rådgav og assisterede Holst i hans personlige valgkamp.

Flere politikere i Regionsrådet bakker nu op om at melde Holst til politiet, hvis han ikke samarbejder og fremlægger de kampagnemails, han sendte til Statsforvaltningen under valgkampen.

Også DF opfordrer Carl Holst til at lægge kortene på bordet, da partiet mener at Holst-sagen nu helt overskygger det politiske arbejde.

- DF fik nærmest Lars Barfoed (K) fyret, så det, at de går ind i sagen, betyder ekstra stort pres på Carl Holst, siger TV SYDs politiske kommentator Poul Erik Thomsen mandag.

Det undrer Poul Erik Thomsen, at Carl Holst ikke er mere åben om sagen. - Det er en gåde, hvorfor han ikke har lagt tingene frem, som de er, for han er jo ikke nybegynder i politik. Han skal lægge de beviser på bordet, og hellere i dag end i morgen, siger Poul Erik Thomsen om Carl Holst, der indtil nu kun nødtvungent har udtalt sig om sagen.