Opdateret tidslinje: Her er alle Carl Holsts problemer

Siden Carl Holst (V) blev udnævnt til forsvarsminister for næsten fem måneder siden, har problemerne fløjet rundt om ørerne på den tidligere forsvarsminister.

Problemerne har stået i kø for Carl Holst (V) hen over de sidste fem måneder.
Først var det eftervederlagssagen, derefter kom kritikken fra Forsvaret. Så blev Carl Holst uenig med Statsminister Lars Løkke om årsagen til, at Danmark gik ind i Irak.

Og i slutningen af september trådte Carl Holst tilbage som forsvarsminister efter medierne fremviste en række indicier for, at Carl Holst benyttede den ansatte i Region Syddanmark Christian Ingemann Nielsen som personlig assistent.

Onsdag den 11. november skal en ny kritisk rapport om Region Syddanmark og Carl Holst så behandles i regionsrådets forretningsudvalg. Advokatfirmaet Kromann Reumert er kritiske over for Region Syddanmark og ikke mindst Carl Holst (V) i den 18 sider lange undersøgelse.

Nedenfor har TV SYD lavet en tidslinje over Carl Holsts tid som forsvarsminister, så du kan få overblikket. Du kan selv klikke dig rundt på tidslinjen og scrolle på de vedhæftede links (Tidslinjen fungerer bedst på desktop).