Politikere: Politianmeldelse af Holst kan blive realitet

Flere regionsrådspolitikere bakker op om en politianmeldelse af forsvarsminister Carl Holst (V), hvis han ikke fremlægger alle mails til Statsforvaltningen.

Søndag meddelte Enhedslistens medlemmer af Regionsrådet, at de ville politimelde forsvarsminister Carl Holst (V), hvis ikke han fremlægger alle sine kampagnemails for Statsforvaltningen - og nu melder flere politikere sig i koret.

Ida Damborg, der er medlem af regionsrådet for SF mener også, at en politianmeldelse kan blive en realitet.

- Jeg er sikker på, at flertallet i regionsrådet vil have sagen undersøgt til bunds, og hvis det betyder en politianmeldelse, så alle beviser kan komme frem, så det er det jo det, vi må gøre, siger hun til TV SYD.

Også folketingspolitikeren Henning Hyllested (EL) mener, at alle midler skal tages i brug for at komme til bunds i sagen.

- Jeg bakker selvfølgelig op om en politianmeldelse, hvis tingene ikke bliver lagt på bordet. Mit råd er, at han skal lægge tingene åbent frem og lade være med at gemme sig bag den undersøgelse, for han fremstår flosset - og som om der er noget at skjule, siger Henning Hyllested (EL) til TV SYD.

Statsforvaltningen har iværksat en undersøgelse, der skal afklare, om Carl Holst, mens han var regionsrådsformand, har misbrugt offentlige midler til via en regionsbetalt personlig assistent.