Politisk kommentator: Der er ingen vindere i Carl Holst-sagen

Carl Holst er en politisk slagen mand, og hans politiske modstandere har brugt borgernes penge til ingen verdens nytte. Det mener TV SYDs politiske kommentator Poul Erik Thomsen.

Sagen om tidligere regionsrådsformand Carl Holst har nået et foreløbigt punktum, efter at Region Syddanmarks Forretningsudvalg har besluttet at indstille til Regionsrådet, at der ikke skal rejses en erstatningssag mod Carl Holst.

Carl Holst er glad for, at sagen er afsluttet, og han siger, at han nu vil bruge sin tid på at arbejde for de mennesker, der har valgt ham.

Men ifølge TV SYDs politiske kommentator Poul Erik Thomsen er der ingen vindere i denne sag - hverken Carl Holst eller hans politiske modstandere:

quote

For Carl Holst var der tale om en politisk karriere, og han blev som en groggy bokser slået i gulvet. For anklagerne - dem i regionsrådet, der åbenlyst havde et stort behov for at gøre op med den tid, hvor Carl Holst har været leder, der har man brugt en masse penge (på advokatundersøgelser red.), og har ikke fået noget tilbage.

Poul Erik Thomsen, politisk kommentator, TV SYD

– For Carl Holst var der tale om en politisk karriere, og han blev som en groggy bokser slået i gulvet. For anklagerne - dem i regionsrådet, der åbenlyst havde et stort behov for at gøre op med den tid, hvor Carl Holst har været leder, der har man brugt en masse penge (på advokatundersøgelser red.), og har ikke fået noget tilbage, siger Poul Erik Thomsen.

Selvom Carl Holst gerne vil se fremad, koncentrere sig om sin politiske karriere og nu trække en streg i sandet, efter at sagen nu er lukket, så vurderer Poul Erik Thomsen, at det kan blive op ad bakke for den tidligere regionrådsformad: 

- Carl Holst bruger det udtryk, han har trukket en streg i sandet. Men problemet er, at den streg er på en strand, hvor bølgerne hele tiden skyller ind over.

Ifølge Poul Erik Thomsen er det største problem for Carl Holst, at han er blevet stillet for en folkedomstol - og den glemmer ikke - heller ikke selvom Carl Holst ikke er i spil til det kommende regionrådsvalg:

- Man skal huske på, at Carl Holst fik 93.000 stemmer ved det forrige valg til regionsrådet, og de stemmer er nu i spil, og det er klart, det vil gøre det vanskeligere for Venstre at holde de 93.000 stemmer hjemme, - også selvom Stephanie Lose (siddende regionrådsformand) faktisk efter de flestes mening har løst opgaven ganske udmærket.