Regionsrådsmedlem: Drop undersøgelsen af Holst

Det kan ikke betale sig at undersøge, om Carl Holst (V) har brudt reglerne, mener regionsrådsmedlem Holger Gorm Petersen.

Drop undersøgelserne af Carl Holst.

Sådan lyder udmeldingen fra regionsrådsmedlem i Region Syddanmark Holger Gorm Petersen, der er løsgænger.

- Jeg mener ikke, der er nogen grund til at spilde penge på en dyr undersøgelse af Carl Holst og Christian Ingemann, for man vil alligevel ikke finde de store ulovligheder, siger Holger Gorm Petersen til TV SYD.

- Selv hvis der er tale om et mindre regelbrud, vil det ikke være en undersøgelse værd, siger han.

- Hvis vi skal undersøge enhver lille kommafejl, så ender vi med alt for stort et bureaukrati. Den her sag ender ud i ingen ting - der er ikke foregået noget ulovligt, efter min bedste overbevisning.

 

Kritikken er haglet ned over forsvarsminister Carl Holst, efter han er blevet beskyldt for at have brugt en skatteyderbetalt kommunikationsmedarbejder i sin private valgkamp.

I løbet af det seneste døgn er der kommet en række beviser frem, som tyder på, at Carl Holsts spindoktor, Christian Ingemann, under sin ansættelse i Region Syddanmark også fungerede som Holsts personlige assistent.

Sagen skal drøftes til et møde i Region Syddanmarks forretningsudvalg onsdag eftermiddag. Her er Holger Gorm Petersen ikke med, da han er løsgænger.