TV der bevæger dig

TV SYD præciserer

I udsendelsen klokken 19.30 fredag d. 31. marts fortalte TV SYD, at Rigsadvokaten fastslår, at der har fundet misbrug af offentlige midler sted i Carl Holst-sagen. Det er ikke korrekt. TV SYD beklager fejlen.

I forbindelse med et interview i udsendelsen klokken 19.30 fredag fremgik det, at Rigsadvokaten havde fastslået, at der har fundet misbrug af offentlige midler sted i sagen, der handler om Carl Holsts folketingsvalgkamp i 2015. Dette er ikke korrekt, hvorfor TV SYD her præciserer.

 

Rigsadvokaten oplyste i dag, at man i forbindelse med efterforskningen af sagen om Carl Holst (V) har konkluderet, at en kommunikationsmedarbejder fra Region Syddanmark udførte kampagnearbejde for den daværende regionsrådsformand.

 

Blandt andet fordi kommunikationsmedarbejderen selv kunne tilrettelægge sin arbejdstid, og fordi både Carl Holst og kommunikationsmedarbejderen har oplyst, at valgkampsaktiviteterne var ulønnet, frivilligt arbejde, meddelte Rigsadvokaten i dag, at ”det er derfor samlet set vores opfattelse, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven.”

 

TV SYD beklager fejlen.