Visitkort belaster Carl Holst yderligere

Carl Holsts spindoktor var også hans personlige assistent før valget, mens begge arbejdede i Region Syddanmark.

Forsvarsminister Carl Holsts (V) spindoktor, Christian Ingemann, fungerede under sin ansættelse i Region Syddanmark op til valget som ministerens personlige assistent. Det viser spindoktorens tidligere visitkort, skriver fyens.dk.

"Personlig assistent for regionsrådsformand" står der på visitkortet under Ingemanns anden titel som "kommunikationsmedarbejder" i Region Syddanmark.

Visitkortet øger flere medier og regionsrådsmedlemmers mistanke om, at Ingemann hjalp Carl Holst med valgkampen. Inden valget var Holst regionsrådsformand i Region Syddanmark - og også folketingskandidat.

Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark Ida Damborg (SF) er chokeret over, at Ingemann ligefrem har haft titlen som personlig assistent for Holst stående på sit visitkort.

- Det er løgn. Står der virkeligt, at han er personlig assistent for Carl Holst. Det er jo helt vildt, siger Ida Damborg og fortsætter:

- Jeg må sige, at jeg er målløs. Ingen i Regionsrådet har vidst, at Carl Holst ud over en personlig sekretær også har haft en personlig assistent. Jeg er dybt chokeret, siger hun til fyens.dk.

TV SYD har onsdag været i kontakt med Christian Ingemann, som dog ikke ønsker at kommentere sagen.

Fra Carl Holst har TV SYD modtaget følgende udtalelse:

- Jeg har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer. Jeg forstår, at regionens forretningsudvalg får en redegørelse onsdag.