Fra midnat må barer og restauranter holde åben til klokken 02

Lempelser af coronarestriktionerne betyder, at gæster på barer, restauranter og caféer først skal forlade festen klokken 02 fra onsdag.

Ved midnat træder næste trin i lempelserne af coronarestriktionerne i kraft, når bar- og restaurationsbranchen igen må holde åben og servere alkohol til klokken 02.

Det sker samtidig med, at kiosker og tankstationer også får lov til at sælge alkohol lige så længe.

En dag man har set frem til på Pioner Bar i Esbjerg, der åbner baren torsdag.

- Det er noget, vi glæder os til. Det bliver godt at kunne holde fest længere tid for vores gæster. Nu har nattelivet ikke været det vigtigste at prioritere under corona, så det bliver godt, siger bestyrer Patrick Gottorp Andersen til TV SYD.

I baren, der også har afdelinger i Tønder og Varde, har man siden åbningen for en måned siden mærket interesse fra gæsterne for at komme tilbage til nattelivet.

- Vi må have 180 gæster i baren i Esbjerg, og der har været fuldt hus alle dage, vi har haft åbent, siger Patrick Gottorp Andersen, der fortæller, at den største del af omsætningen ligger i de sidste åbningstimer.

Fra den 1. september ophæves restriktionerne for åbningstider og udskænkning helt for barer, restauranter og andre serveringssteder.