Hotel investerer millioner trods coronakrise

Lokale håndværkere får de næste måneder travlt på Hotel Koldingfjord, hvor man fremrykker en renovering for cirka 15 millioner kroner.

Selvom hotel- og restaurationsbranchen har det hårdt for tiden, kommer Hotel Koldingfjord nu med en håndsrækning til flere lokale håndværkere. En renovering af blandt andet hotellets badeværelser, der først skulle være gået i gang til efteråret, bliver iværksat allerede nu.

- Vi kommer til at lide store tab på grund af coronakrisen, så vi kunne godt have valgt at stoppe op, se tiden an og holdt investeringen tilbage. I stedet har vi valgt at være proaktive og sætte håndværkerne i gang nu, fortæller Peder Madsen, der er direktør ved Hotel Koldingfjord.

Hotellet er lige nu lukket helt ned for gæster, og derfor er det ifølge direktøren et godt tidspunkt at gå i gang med en renovering.

Investeringer for op mod 15 millioner kroner

Ifølge Peder Madsen skal investeringen være med til at gøre hotellet mere attraktivt, når coronavirusset er under kontrol, og man igen kan tage imod gæster. Samtidig skal den gavne lokale håndværkere. Renoveringen koster cirka 15 millioner kroner, og det bliver lokale håndværkere, der kommer til at stå for at istandsætte badeværelser og skifte 6.000 kvadratmeter gulvtæppe.

Arbejdet har været planlagt i et års tid, og skulle først være sket i løbet af efteråret og vinteren. Peder Madsen regner med, at man i stedet er færdig i starten af august.