TV SYD i aften: Spørg om Corona

I aften sender vi det første af en række nye programmer under titlen "Spørg om Corona". Det er direkte TV med sundhedseksperter fra steder i Syd- og Sønderjylland, hvor coronavirus har haft konsekvenser.

I aften er der premiere på TV SYD på vores nye direkte aktualitetsprogram "Spørg om Corona", som de kommende lørdage bliver sendt på TV SYD i aftenens regionale nyhedsudsendelse på såvel TV 2 som TV SYD+. Udsendelsen kan også ses på tvsyd.dk og i vores gratis app TV SYD Play.

Programmet i aften, der ruller over skærmene kl. 19.35, bliver sendt direkte fra Hotel Koldingfjord, hvor aftenens vært Mark Bundgaard, sammen med en af regionens førende eksperter på området, nemlig professor og forskningsleder Christian Backer Mogensen fra Sygehus Sønderjylland, vil give svar på nogle af de mange spørgsmål, som er kommet fra TV SYDs seere og brugere den seneste tid.  

Coronasituationen udvikler sig hele tiden og giver anledning til mange spørgsmål, og derfor dedikerer TV SYD nu den store regionale aftenudsendelse de kommende lørdage til netop at få svar på mange af disse sammen med eksperter fra Syd- og Sønderjylland.

Hver lørdag kører TV SYDs journalister og fotografer ud til et nyt sted i vores landsdel, hvor coronavirusepidemien har haft konsekvenser. På Hotel Koldingfjord, som vi sender fra i aften, har man lukket hotellet helt ned indtil videre.

Første program bliver som nævnt sendt i aften - lørdag den 4. april klokken 19.35 - med overlæge Christian Backer Mogensen fra Sygehus Sønderjylland. 

Den 11. april vil det være Mads Koch Hansen, lægelig direktør på Sygehus Lillebælt, der svarer på spørgsmål. 

Ugen efter, den 18. april, er det Jens Jakob Herrche Petersen. Han er ledende overlæge på Børne- og Ungdomsafdelingen på Sydvestjysk Sygehus.

Har du noget, du gerne vil have svar på, så send en mail til corona@tvsyd.dk eller tryk på linket her og udfyld formularen. Udover spørgsmålet vil vi meget gerne høre, hvorfor du lige præcist vil have svar på det.

Så send dit spørgsmål afsted, spørg om corona, og så forsøger vi sammen med eksperten at finde svar.