Se de nyeste tal: Endnu en kommune kommer over bekymringsgrænsen

Her er de nyeste smittetal for kommunerne i TV SYDs sendeområde. Tønder Kommune har med 21 smittede per 100.000 sneget sig over bekymringsgrænsen.

Onsdagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der den seneste uge er fundet 310 coronasmittede i Syd- og Sønderjylland. Det er 12 flere end tirsdag.

Kigger man på smittetallene for de enkelte kommuner i landsdelen, så er der særligt to kommuner, der er værd at kigge på.

Tønder Kommune har med otte smittede den seneste uge nemlig sneget sig over over bekymringsgrænsen, så der nu er, hvad der svarer til 21 smittede per 100.000 indbyggere.

Fredericia stiger og topper stadig

Fredericia Kommune er stadig suverænt den kommune, hvor der er flest smittede, og sammenlignet med tirsdagens tal har Fredericia taget endnu et nøk opad, hvad smittetallet angår. Her har der den seneste uge været konstateret 78 smittede, hvilket svarer til 152 smittede per 100.000 indbyggere. Tirsdagens tal viste, at der var 143 smittede per 100.000 indbyggere.

Kommunerne Esbjerg, Billund, Vejle og Hedensted er de eneste, hvor smittetallene er faldet siden tirsdag. Fanø og Horsens Kommuner er uændrede.

Se de enkelte tal for kommunerne i kortet herunder.

Mobilbrugere: Se tallene ved at trykke på en kommune. Computer-brugere: Se tallene ved at føre musen hen over en kommune.

På landsplan er der det seneste døgn blevet konstateret 558 smittede med coronavirus. Det viser de daglige tal fra Statens Serum Institut.

Det er 82 flere tilfælde end tirsdag, hvor der blev konstateret 476 nye smittetilfælde.

To personer er døde som følge af coronavirus det seneste døgn, og 643 personer er nu døde i alt.

Antallet af indlagte er gået tilbage med én siden tirsdag, og der er nu 78 personer indlagt på sygehusene.