TV der bevæger dig

COVID-19

Sønderborg Sommer Revy aflyser

Sønderborg Sommer Revy aflyser alle forestillinger i 2020 og håber, at mange vil støtte ved at beholde deres billetter til næste år.

Revydirektør Jeanne Boel ses her på scenen i en tidligere revy i Sønderborg. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

For første gang i 40 år bliver der ingen sommerrevy i Sønderborg til sommer.

Som en konsekvens af nedlukningen på grund af corona-virus ser revypar Jeanne Boel og Klaus Kristensen ingen anden mulighed end at aflyse alle sæsonens forestillinger. Det meddeler revyen i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

- Det er brandærgerligt, for vi havde sådan håbet, at vi kunne give publikum en skøn oplevelse til sommer – oven på denne alvorlige situation. Vi har de sidste mange uger knoklet benhårdt på at finde nødløsninger, så det kunne lade sig gøre også at have en Sønderborg Sommer Revy i år. Samtidig har vi klynget os til håbet om, at der ville være godt nyt i udmeldingen om anden fase af genåbningen. Det var der ikke, og det betyder desværre, at også vi må se os lagt ned af corona og aflyse alle forestillinger i år, siger revydirektør Jeanne Boel.

Nødløsninger dur ikke

Blandt de mulige nødløsninger har både været at opføre Sønderborg Sommer Revy udendørs og at udskyde forestillingerne til efteråret. Men i sidste ende er valget truffet af hensyn til publikum:

- Jeg tror ikke, der er mange mennesker, som i den nuværende situation ville føle sig trygge ved at sidde sammen med en masse andre, der også sprutter af grin – heller ikke selv om det var udendørs eller i en kun halvt fuld sal. Ved at aflyse sætter vi ikke folk en situation, hvor de skal vælge mellem at være utrygge eller at tabe deres billetter, forklarer Jeanne Boel.

Sønderborg Sommer Revy skal nu i gang med at afklare, hvor stor en del af tabet revyen kan få dækket gennem hjælpepakker. Men at det stadig bliver et tab, som kan mærkes, er der ingen tvivl om.

Alle, der har købet billet til Sønderborg Sommer Revy i år, har fået direkte besked om aflysningen – og om de muligheder, man har i forbindelse med aflysningen.

 

Mest sete på tvsyd.dk