TV der bevæger dig

COVID-19

Tønder Festival: Næsten alle gæster beholder deres billetter

85 pct. af gæsterne med billet til i år har valgt at få ombyttet deres billet til næste år i stedet for at få pengene retur.

Tønder Festival 2020 er aflyst, men afholdes næste år d. 26.-29. august 2021. Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

Opbakningen fra publikum er ikke til at tage fejl af hos Tønder Festival. En uge efter at Tønder Festival sendte en mail ud til gæsterne, om at de enten kunne vælge mellem at få refunderet deres penge eller ombytte deres billet til næste år, viser det sig, at ca. 85 procent af gæsterne har valgt at ombytte deres billet.

Det er jo helt overvældende og virkelig dejligt, at så mange af vores publikummer bare glæder sig til næste år.

Kirstine Uhrbrand, direktør for Tønder Festival

- Vi er rigtig, rigtig glade. Det er jo helt overvældende og virkelig dejligt, at så mange af vores publikummer bare glæder sig til næste år og gerne vil med, siger Kirstine Uhrbrand, direktør for Tønder Festival.

Ombytning af billetter giver likviditet

Det er dog ikke alle gæster, som endnu har været inde at vælge, om de ønsker pengene refunderet eller at få ombyttet billetten til næste år. Men det, at størstedelen har indtil videre, er godt nyt for festivalen.

- Det betyder, at vi har noget likviditet nu her. Og så betyder det, at vi ikke skal have en masse penge op af kassen, siger Kirstine Uhrbrand.

Tønder Festival blev sammen med alle andre festivaler aflyst den 6. april. Festivalen skulle være afholdt den 27.-30. august. Men den dato er der nu sat en streg over, og til gengæld er festivalen klar til at tage imod gæster næste år den 26.-29. august.

Publikum skal inden den 14. juni 2020 beslutte sig for, om de vil ombytte deres 2020-billet til en billet til Tønder Festival i 2021, eller om de vil have refunderet deres penge.

Mest sete på tvsyd.dk