TV der bevæger dig

Er du til strik OG konkurrence? Så er der DM i hurtigstrik

Lørdag afholdes DM i hurtigstrik, og Irene Jensen, deltager i første sæson af Den Store Strikkedyst, stiller op for at forsvare sin sejr fra sidste år.

Irene Jensen med beviset på, at hun nu er Danmarks hurtigste strikker 2015 med 61 masker i minuttet. Foto: Privat

I forbindelse med Kreative Dage i Fredericia afholdes DM i hurtigstrik. Det er første gang konkurrencen finder sted i forbindelse med messen, men det er ikke første gang, der afholdes Danmarksmesterskaber i hurtigstrik.

Det bliver rigtig sjovt. Jeg håber selvfølgelig at kunne forsvare mit mesterskab fra sidste år.

Irene Jensen, Danmarks hurtigste strikker 2015

I forbindelse med en lille strikkefestival i Korsør, har man i flere år dystet om at være Danmarks hurtigste strikker. Sidste år deltog Irene Jensen fra Esbjerg for første gang i konkurrencen. Og hun tog overbevisende sejren med 61 masker i minuttet.

Irene Jensen glæder sig til at skulle forsvare sin titel som Danmarks hurtigste strikker.

01:25

Irene Jensen nyder sejeren i DM i hurtigstrik 2015

Luk video

- Det bliver rigtig sjovt. Jeg håber selvfølgelig at kunne forsvare mit mesterskab fra sidste år, griner Irene Jensen. 

Irene Jensen deltog i 2015 i første sæson af Den store Strikkedyst, hvor hun også vandt titlen som Syd- og Sønderjyllands hurtigste strikker med 60 masker i minuttet.

Har du lyst til at heppe, så begynder DM i hurtigstrik  i dag klokken 14 i forbindelse med Kreative Dage på scene 1 i Fredericia Messecenter.

Koushi, vært i Den store Strikkedyst, leder slagets gang, og dommerne er Charlotte Kaae, By Kaae og Vivian Jürgensen, Tante Grøn samt Margit Feddersen, Strikkeansvarlig Alt om Håndarbejde.