TV der bevæger dig

Strik og grin til fordel for Knæk Cancer

TV SYD inviterer til et eksklusivt arrangement til fordel for Knæk Cancer. Mød manden , der synes, at livet er for kort til blondestrik, elsker en finurlig butterfly og har udgivet en bog om engle med og uden garn.

Koushi Radhakrishnan er vært på den tredje sæson af Den Store Strikkedyst og fortæller ved weekendens strikke-arrangement til fordel for Knæk Cancer. Foto: Wasabi Film

Værten fra Den Store Strikkedyst, Koushi Radhakrishnan, fortæller, hvorfor han beundrer Dronning Margrethe, drømmer om at være mere tålmodig - og hvorfor han synes, det er så befriende at være sammen med andre strikkere.

I er meget velkomne til at tage jeres eget strikketøj med, så vil Koushi kvittere med gode råd til at finde det indre legebarn frem.

Strikkeworkshop og foredrag finder sted på TV SYD i Kolding. For kun 100 kroner kan du både give dit strikketøj et serviceeftersyn, støtte Knæk Cancer og få en fornøjelig og tankevækkende dag med andre strikkere. Vi kan også godt love en overraskelse eller to.

Hele beløbet går ubeskåret til Knæk Cancer. Vi inviterer til workshop i weekenden lørdag 8. oktober og søndag 9. oktober i studie 2. Begge dage kl. 11.00-15.00. TV SYD er vært ved en let anretning. Tilmelding via mail på  knaek@tvsyd.dk. Husk at skrive, om du foretrækker at være med om lørdagen eller om søndagen.

Vi har kun plads til 100 strikkere i alt, så det gælder om at være hurtigt ude.