TV der bevæger dig

Strikkefinale: Nu er det alvor for Louise, Anne Mette og Mette

Tre strikkere er klar til finalen i Den Store Strikkedyst sæson 3. Mette, Anne Mette og Louise skal dyste om den endelige titel.

Disse tre deltagere Louise, Anne Mette og Mette er i finalen i Den Store Strikkedyst lørdag aften. Foto: Wasabi Film

00:43

Hvem holder med hvem i finalen? Hør nogel af de tidligere deltagere udtale sig om deres favorit. Video: Wasabi Film/Ole Møller, TV SYD

1 af 2

TV SYDs seere har en klar favorit til at vinde Den Store Strikkedyst lørdag aften. I vores afstemning er to ud af tre enige om, at Mette vinder.

De tre finale-strikkere er Mette Juhl, Anne Mette Jørgensen og Louise Woller, og de skal hver især yde deres allerbedste med garn og pinde for at løbe med den endelige sejr. De skal få den mest kreative idé, og de skal være i stand til at holde hovedet koldt. Den af dem, der kan det, vinder finalen og bliver kåret som årets bedste strikker.

Lørdag aften bliver de udsat for opgaver, der giver dem svedige hænder og høj puls.
Alle tre er dygtige strikkere, og alle tre kan vinde på deres tekniske kunnen. Men vinderen er den, der lige får den gode idé eller lige tilføjer en ekstra dimension. 

De tre finaledeltagere i fuld gang i Den Store Strikkedyst. Foto: Wasabi Film

Den første opgave lyder på at strikke en 6-takket stjerne i hulmønster og blonde. Det afskrækker ikke umiddelbart strikkerne. Igen har de alle tre teknikken i orden – men de har kun én time til rådighed, så der skal arbejdes koncentreret.

Efter en hæsblæsende hulmønstret-blonde-stjerne-spurt skal de være klar til den sidste og endegyldige finale-opgave. De får udleveret et stykke ”rød løber”, og opgaven lyder: ”Strik en kjole til dit idol, hvor stjernen og ”den røde løber”” indgår.  

Hvem, der er deres idoler, og hvordan de griber opgaven an, kan ses i den sidste udgave af Den Store Strikkedyst 2016, lørdag den 5. november kl. 19.55 på TV SYD PLUS eller på TVSYD.dk.