TV der bevæger dig

Glæd dig til live-fjernsyn fra TV SYD de næste dage

TV SYD sender mange timers live-tv de næste dage. Du kan her se, hvornår du skal sidde klar foran skærmen.

Du kan glæde dig til mange timers live, når TV SYD bevæger sig ud af det sædvanlige studie til DM i Skills og Smart Parat Svar. Foto: Signe Dohn, TV SYD

Du kan godt sætte dig til rette i sofaen og finde popcornene frem de næste dage. TV SYD sender nemlig mange timers livefjernsyn fra både DM i Skills og Smart Parat Svar.

Onsdag er der finale i quizzen Smart Parat Svar fra skoleelever. Fra Syd- og Sønderjylland har 6.C på Kirstinebjergskolen i Fredericia quizzet sig frem til finalen. Og du kan derfor se, hvordan ”Marians lykkeposebørn”, som holdet kalder sig, klarer sig mellem klokken 12.30 og 14.30 på TV SYD+.

Onsdag er TV SYDs Naboer i Messe C, hvor forberedelserne til DM i Skills er i gang. Du kan se hvordan forberedelserne foregår på TV SYD+ klokken 15, 19.55 og 22.40 på kanalen.

Dagen efter blænder Naboerne igen op fra Messe C i Fredericia, hvor DM i Skills går i gang. Det er også på TV SYD+ klokken 15, 19.55 og 22.40 på kanalen.

Og kan du ikke få nok af DM i Skills, så sender TV SYD hele lørdag fra Fredericia på finaledagen. Fra klokken 10 til 16 kan du se med direkte, når det bliver afgjort, hvem der vinder de forskellige kategorier i DM i Skills. Vært Henrik Skovgaard står klar til at føre dig igennem dagen, ligesom der hele dagen vil være en liveblog på TVSYD.dk og TV SYDs Facebook-side.

TV SYD glæder sig til at se dig!