Glæd dig til live-fjernsyn fra TV SYD de næste dage

TV SYD sender mange timers live-tv de næste dage. Du kan her se, hvornår du skal sidde klar foran skærmen.

Du kan godt sætte dig til rette i sofaen og finde popcornene frem de næste dage. TV SYD sender nemlig mange timers livefjernsyn fra både DM i Skills og Smart Parat Svar.

Onsdag er der finale i quizzen Smart Parat Svar fra skoleelever. Fra Syd- og Sønderjylland har 6.C på Kirstinebjergskolen i Fredericia quizzet sig frem til finalen. Og du kan derfor se, hvordan ”Marians lykkeposebørn”, som holdet kalder sig, klarer sig mellem klokken 12.30 og 14.30 på TV SYD+.

Onsdag er TV SYDs Naboer i Messe C, hvor forberedelserne til DM i Skills er i gang. Du kan se hvordan forberedelserne foregår på TV SYD+ klokken 15, 19.55 og 22.40 på kanalen.

Dagen efter blænder Naboerne igen op fra Messe C i Fredericia, hvor DM i Skills går i gang. Det er også på TV SYD+ klokken 15, 19.55 og 22.40 på kanalen.

Og kan du ikke få nok af DM i Skills, så sender TV SYD hele lørdag fra Fredericia på finaledagen. Fra klokken 10 til 16 kan du se med direkte, når det bliver afgjort, hvem der vinder de forskellige kategorier i DM i Skills. Vært Henrik Skovgaard står klar til at føre dig igennem dagen, ligesom der hele dagen vil være en liveblog på TVSYD.dk og TV SYDs Facebook-side.

TV SYD glæder sig til at se dig!