TV der bevæger dig

Øse Efterskole var for stor en mundfuld for konkurrenterne

Den anden kvartfinale i TV SYDs e-sportsmesterskab fandt en vinder i aften. Holdet fra Øse Efterskole vandt overlegent over Vesterlund Efterskole.

Her vinder Øse Efterskole overlegent over Vesterlund Efterskole i TV SYDs e-sportsmesterskab. Foto: Esben Kock Jensen, TV SYD

Øse Efterskole vinder overlegent over Vesterlund Efterskole i TV SYDs e-sportsmesterskab. Foto: Esben Kock Jensen, TV SYD

1 af 2

Den anden kvartfinale i TV SYDs e-sportsmesterskab fandt en vinder onsdag aften. Det gik hurtigt - for holdet fra Øse Efterskole var for stor en mundfuld for konkurrenterne fra Vesterlund Efterskole. 

Øse Efterskole tog en meget hurtig sejr over konkurrenterne fra Vesterlund. Vesterlund Efterskole virkede på intet tidspunkt i kampen som om, at de havde et svar til den måde Øse Efterskole spillede på.

Få gange var det, som om Vesterlund var ved at komme tilbage i spillet, men lige som de havde fundet et hul i Øses forsvar, blev de hurtigt lukket ned igen.

Holdet fra Øse er nu i ganske overlegen stil videre i semifinalen. Her venter holdet fra Frøslevlejrens Efterskole, der efter en meget tættere kamp mandag eliminerede Højer Efterskole.

Frøslev og Øse Efterskoler møder hinanden i semifinalen den 20. marts, hvor de skal kæmpe om en plads i det store finaleshow på TV SYD den 2. april klokken 19.55.