Sidste tre afsnit af 'Esbjerg fB Love it or Leave it' kan ses nu

Slutningen i denne serie er ikke den største hemmelighed, men alligevel er der smæk for skillingen i de sidste tre afsnit, der netop er udgivet på TV SYD PLAY.

Serien går ind i den dramatiske afslutning på året, som udfolder sig i de afsluttende tre afsnit af 'Esbjerg fB - Love it or Leave it'. 

Holdet kommer tilbage fra vinterpausen, og skal forsøge at blive i 1. division. Men flere bump på vejen gør det svært at se lyspunkterne. 

Det får klubben til at tage flere drastiske beslutninger, der igen ændrer på forholdene for spillerne, der skal forsøge at præstere på banen. 

Ultimativ slutter sæsonen med kampe, hvor der er spænding til det allersidste. 

Esbjerg fB - Love it or Leave it

I en ny dokumentarserie på TV SYD PLAY følger vi spillerne, ansatte og fans gennem en af de mest kaotiske og mindeværdige sæsoner i klubbens historie.

Serien 'Esbjerg fB - Love it or Leave it' handler om en hel bys forventninger til, at klubben skal rykke op i Superligaen med nye amerikanske ejere i ryggen. Historien blev dog en helt anden.

Du kan se serien på TV SYD PLAY. Serien kommer i 11 afsnit fordelt på tre udgivelsesdatoer (1/9, 8/9 og 15/9).

I alt lægger der nu 11 afsnit på TV SYD PLAY. Hvis du allerede har set de første otte afsnit, kan du nu også se de sidste tre afsnit af serien på TV SYD PLAY nu.

Vi sender på søndag andet afsnit i serien, når det vises på TV SYD klokken 19.30 og på TV SYD+.