Ordene lever i Kolding

I Kolding kan man for første gang opleve ”Levende Ord Festival” her i efterårsferien.

Ordene får plads i Kolding i efterårsferien, hvor man forsøger at gøre ordene levende. For første gang afholder man nemlig ”Levende Ord Festival” i byen, og festivalen byder på oplevelser og fordybelse med den menneskelige stemme som omdrejningspunkt.

En af foredragsholderne til festivalen er Ingolf Nielsen, der har sejlet fra Kolding til New Zealand i sin katamaran. Han er glad for at kunne fortælle sin historie til publikum.

- Det er dejligt, at der er nogen, der går og interesserer sig for det, jeg har gået at lavet. Og det er sådan en dejlig fornemmelse, siger Ingolf Nielsen torsdag til TV SYD.

Programmet for festivalen har noget til alle aldersgrupper. Man kan blandt andet høre Frank Thiels oplæsning af Yahya Hassans digte, fortælling og musik med Ghita Nørby og Svenn Skipper, en helt ny dansk, musikalsk fortælleduo bestående af Carl Quist-Møller og sangeren Thomas Buttenschøn og Troels Kløvedal, der fortæller eventyr fra de syv verdenshave. Også en række lokale er med på festivalen.

Festivalen er fra den 15.– 18. oktober 2015.