TV der bevæger dig

100 borgere uden hjemmejælp i Esbjerg

102 borgere i Esbjerg Kommune må vente forgæves på hjælp til rengøring og tøjvask. Deres leverandør af hjemmehjælp, Jydsk-Vika Rengøring, er nemlig ophørt med øjeblikkeligt varsel.

Den enes død...

Esbjerg Kommune fik oplysningen om, at virksomheden var ophørt, den 4. januar og kontakter de nærmeste dage alle de berørte borgere, som nu skal vælge en ny leverandør.
De andre leverandører, som er godkendt af Esbjerg Kommune til at levere hjemmehjælp, får nu mulighed for flere kunder.
 
- Vi håber, at vores øvrige leverandører vil være fleksible og begynde at levere den praktiske hjælp så hurtigt som muligt, siger leder af visitationen i Sundhed & Omsorg, Birthe Roued Olsen.
 

Ventetid

De normale opsigelsesfrister for at skifte leverandør er i dette tilfælde sat ud af kraft. De 102 borgere får derfor mulighed for at vælge en anden leverandør med øjeblikkelig virkning. Alligevel må de forvente, at der kan gå en ? to uger, før den praktiske hjælp igen fungerer.

Frit valg af leverandør

Alle borgere, som er bevilget hjemmehjælp af Esbjerg Kommune, har mulighed for at vælge, om hjælpen skal udføres af kommunen eller af en leverandør, som Esbjerg Kommune har godkendt. Der er i øjeblikket 12 godkendte leverandører.

Mest sete på tvsyd.dk