TV der bevæger dig

16 fans gik glip af god fodboldkamp

16 fodboldfans blev anholdt af præventive grunde, inden kampen mellem Esbjerg og Brøndby søndag aften blev fløjtet i gang. De gik glip af en kamp, der var rigtig intens og velspillet trods manglende mål, da de to hold spillede 0-0 i overværelse af 10.077 tilskuere.

En håndfuld fodboldfans blev søndag aften anholdt på grund af våbenlovs-overtrædelser og ulovligt fyrværkeri. Det drejer sig om både Esbjerg- og Brøndby-supportere. Arkivfoto.

En kvinde og et barn kom under kampen på Blue Water Arena lettere til skade, da der blev afbrændt romerlys på udebaneafsnit.

- Vi har haft anholdt en håndfuld fodboldfans på grund af våbenlovs-overtrædelser og ulovligt fyrværkeri. Det drejer sig om både Esbjerg- og Brøndby-supportere. Der faldt dog ret hurtigt ro over byen efter kampens afslutning og alle er løsladt i løbet af aften-timerne. siger vagtchef Kjeld Jørgensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi mandag morgen til TV SYD.

Opgøret Esbjerg-Brøndby var en såkaldt høj risiko-kamp - og vurderet ud fra det, betegner politiet forløbet som relativt roligt.