25-årig sigtet for grov vold efter overfald med brosten

En 25-årig mand fra Esbjerg-området er blevet sigtet for grov vold efter at have kastet en brosten i hovedet på en mand efter skænderi om en løs hund.

Den 25-årige mand blev fredag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Byretten i Esbjerg, og sigtet for grov vold mod en 46-årig mand, som han overfaldt om aftenen søndag den 4. juni på Havnegade i Esbjerg.

Den unge mand kom gående sammen med to yngre kvinder og en sort labrador, der ikke var i snor, og kom op at diskutere med den 46-årige om hunden, som løb løs.

Under diskussionen tog den 25-årige en brosten og kastede i hovedet på manden, og da han lå på jorden, slog den 25-årige ham i hovedet med stenen, så offeret pådrog sig kraftige læsioner i hovedet. 

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at det er lykkedes at finde frem til den 25-årige mand ved hjælp fra vidner i sagen, men politiet mangler fortsat at få kontakt med to helt unge kvinder, der fulgtes med gerningsmanden.

Den 25-årige er sigtet for grov vold efter straffelovens paragraf 245. Den sigtede er blevet varetægtsfængslet i fire uger frem til den 7. juli.

Politiet leder fortsat efter disse to kvinder