53-årig mand løb fra taxaregning og tissede foran to betjente

En 53-årig mand løb først fra taxa-regning, dernæst tissede han foran to betjente ved politigården i Esbjerg.

Ikke nok med, at en 53-årig mand forsøgte at stikke af fra en taxa-regning torsdag aften i Esbjerg. Da han blev eskorteret ud af politigården ved sin løsladelse, satte han trumf på ved at give sig til at tisse lige foran to betjente. Det sikrede ham en returbillet til politigården.

Den 53-årige mand fra Viborg var synligt påvirket af alkohol, da en taxachauffør afleverede ham på politigården i Esbjerg først på aftenen. Viborgenseren havde forgæves forsøgt at stikke af fra regningen i taxaen, men chaufføren havde taget ham i kraven og kørt ham på stationen.

Her blev han sigtet for bedrageri.

- Vi mener, at han hele tiden har haft til hensigt ikke at betale taxaen, for han havde ingen penge på sig, fortæller vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Bagefter fik to betjente sig en ekstra overraskelse, da manden ved sin løsladelse begyndte at tisse på gaden lige foran politigården.

De to måbende betjente tog ham med ind i varmen igen for at køle af. Når han er blevet lidt mere ædru, får han vist retningen mod banegården, oplyser vagtchefen.