Alle med billet kommer ind til søndagens håndboldbrag

Ribe-Esbjerg HH har solgt alle næsten 4000 billetter til søndagens historiske semifinale mod Skjern Håndbold i Blue Water Dokken - og brandmyndighederne har sagt god for, at alle med billet kan være i hallen.

Der har de seneste dage verseret forlydender om, at Ribe-Esbjerg HH har solgt adskillige flere billetter, end der i virkeligheden var til rådighed. Men det er ikke tilfældet, forsikrer klubben i en pressemeddelelse.

Baggrunden for rygtestrømmen er, at Sport og Event Park Esbjerg, SEPE, først opgav et tal for, hvor mange personer, der må være i hallen ved et sportsarrangement. Da billetsalget var overstået på rekordtid, ændrede SEPE pludseligt dette tal.

- Men vi har solgt nøjagtigt det antal billetter, vi har fået at vide, vi disponerede over, og jeg kan garantere, at alle, der har en billet, også kommer ind til kampen, siger administrationschef Anette Knudsen, Ribe-Esbjerg EHH.

Formand for eliteudvalget, Sune Agerschou, glæder sig i øvrigt over den store interesse, der har været og er for kampen. Billetterne var solgt på tre kvarter for siddepladsernes vedkommende, og de resterende billetter var væk på en time.

- Det her er helt nyt for Ribe-Esbjerg HH, og det viser, at når de sportslige resultater er der, så er publikums interesse der også, siger Sune Agerschou.

Fakta omkring billetsalget