TV der bevæger dig

Benzintyveri: Bevæbnet med boremaskine og dunke

To mænd blev natten til torsdag standset af politiet, fordi de kørte uden lovlig forsikring. Ud fra bilens kabine står der en stank af benzin, som vækker betjentenes mistro.

Syd- og Sønderjyllands Politi standsede i nat to mænd, fordi de kørte i en bil, der ikke var forsikret. Det viser sig så, at bilen er fyldt af stjålet benzin. Foto: Scanpix

To mænd på henholdsvis 48 og 30 år blev klokken 02.20 natten til torsdag standset af politiet i Esbjerg, da de kørte rundt i en bil uden lovpligtig forsikring.

De to mænd er nu sigtet for både tyveri af benzin, samt ulovlig kørsel i bil uden lovpligtig forsikring.

Ivan Gohr Jensen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Da betjentene får døren til bilen op, stinker bilen indvendig af benzin, og der står fyldte benzindunke, og der ligger en boremaskine på bilens bagsæde.

De to mænd bliver bragt til afhøring, og det viser sig, at de har være på benzin-togt lige uden for Esbjerg på en rasteplads, hvor de har boret hul i en benzintank på en parkeret bil, og så tappet 20 - 30 liter benzin i de medbragte dunke.

- De to mænd er nu sigtet for både tyveri af benzin, samt ulovlig kørsel i bil uden lovpligtig forsikring, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD, Ivan Gohr Jensen.