Beskedne Mike vinder lærlingepris

Mike Doni har modtaget en Lærlingepris, som skal motivere andre til at gå samme vej som ham. Hovedpersonen tager det hele meget roligt.

Mike Doni, der er industritekniker, modtog Lærlingeprisen, da Dansk Industri i sydvestjylland holdt erhvervstræf onsdag.

-Det at vinde prisen er ikke det vigtigste. Det, at der er nogen, der sætter pris på mit arbejde betyder meget mere. Men jeg kan selvfølgelig kun være stolt over, at jeg gik hen og vandt prisen, siger han til TV SYD.

De danske virksomheder mangler dygtige faglærte. Men med uddelingen af prisen håber Karsten Dybvad, administrerende direktør i Dansk Industri, at man kan få flere unge til at kigge væk fra gymnasierne, når der skal vælges uddannelsesvej.

-Vi uddeler den her pris i alle vores regioner, fordi vi gerne vil sætte pris på dygtige lærlinge, som gør det rigtig godt. De kan blive rollemodeller for andre unge mennesker, fordi det er nogle virkelig spændende jobs, der er, siger han.

En af dem, der skal være rollemodeller er Mike Doni, der får stor ros med på vejen af Karsten Dybvad.

- Jeg føler ikke, at jeg har gjort noget ekstra ordinært for det her, jeg er mig selv og passer mine ting. Men at nogle synes, jeg har gjort noget ekstraordinært, det er jeg da glad for, siger Mike Doni.

Mike er blevet fastansat på sin læreplads hos Logitrans i Ribe.