Bestyrelsesformand: Vi er hverken halvt eller helt i mål

Efter et intenst opgør med spænding til det sidste spillede Esbjerg Energy sig tirsdag i Metal Ligaens finale. Men der er stadig lang vej til målet.

Der var drama på isen i Scanel Hockey Arena tirsdag aften, da Esbjerg Energy besøgte Frederikshavn White Hawks i den afgørende semifinale i Metal Ligaen.

Da der resterede syv minutter af kampen var Esbjerg bagud 1-0 og havde ryggen mod muren. Men holdet kæmpede sig tilbage og fik udlignet. Med 45 sekunder tilbage fuldendte Jordan Knackstedt comebacket, da han satte puchen i mål til resultatet 2-1, der sender Esbjerg i finalen.

- Det er en rar følelse, som vi nød på hele hjemturen. Men vi er hverken helt eller halvt færdige endnu. Nu venter der en finale, og der skal fire sejre til for at blive dansk mester, siger Christian Rølmer Christensen, bestyrelsesformand i Esbjerg Elite Ishockey, til TV SYD.

quote

Nu venter der en finale, og der skal fire sejre til for at blive dansk mester.

Christian Rølmer Christensen, bestyrelsesformand i Esbjerg Elite Ishockey.

Esbjerg vandt sammenlagt 4-3 i semifinaleserien. Det betyder, at de får mulighed for at forsvare sidste sæsons mesterskab.

Finaleserien i Metal Ligaen.

- Det er ikke noget, som man har prøvet i Esbjerg siden starten af 90’erne. Så det bliver en spændende opgave, jeg tror og ved, at spillerne går ydmygt til den. Det forpligter naturligvis, siger Christian Rølmer Christensen.

Esbjergs modstandere i finalen bliver Gentofte Stars, der på deres vej mod finalen både har slået nummer et og to fra grundsspillet. Esbjergs træner Mark Pederson arbejder nu på højtryk for at forberede holdet til finaleserien, der består af syv kampe.

- Både trænere og stab skal gøre deres hjemmearbejde, så vi får gjort holdet klar. Spillerne skal gå ud og levere, arbejde hårdt og have lysten til at vinde, siger Mark Pederson til TV SYD.

Esbjerg spiller første finalekamp på fredag.