TV der bevæger dig

Biljagt: 14-årig bilist stoppet med sømmåtte

Tre drenge på 14, 15 og 16 år befandt sig i den efterlyste bil, da Syd- og Sønderjyllands Politi stoppede bilen med en sømmåtte mandag aften.

Arkivfoto. Foto: Jeppe Vestergaard Jensen, TV SYD

Syd- og Sønderjyllands Politi har mandag stoppet tre drenge, der kørte i en efterlyst bil fra Esbjerg mod Ribe. Føreren er en dreng på 14 år.

Politiet modtog 17.45 en anmeldelse om, at en bil var blevet stjålet fra Finsensgade i Esbjerg. Herefter blev anmeldelsen sendt ud til patruljer i området, og en patrulje fra Vejen opdagede bilen på rute 32 mod Ribe. 

Her signalerede politiet til bilisten at standse, men bilen fortsatte og kørte over den tilladte hastighed.

- Vi er kørt efter den med blå blik og udrykning, men det var tydeligt, at den ikke havde tænkt sig at stoppe, siger Ole Aamann, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

En anden patrulje fra Ribe blev sendt bilen i møde og standsede den med en sømmåtte ved Kalvslund klokken 18.15. Her havde politiet efterfulgt bilen i 15-20 kilometer.

I bilen sad udover føreren på 14 år to drenge på 15 og 16 år. Den 14-årige blev herefter overdraget til sin mor, og de to andre drenge blev taget ind på stationen i Esbjerg. 

Socialforvaltningen er kontaktet for at få foretaget en afhøring af drengene.

Mest sete på tvsyd.dk