TV der bevæger dig

Billetstorm: Team Esbjergs finalekamp udsolgt på 30 minutter

Det tog tirsdag eftermiddag bare en halv time - og så var alle billetter solgt til Team Esbjergs finalekamp mod FC Midtjylland i Blue Water Dokken.

Selvom Estavana Polman fik rødt kort i kampen mod Team Tvis Holstebro, så slipper hun for karantæne i den første finalekamp, som blev udsolgt på kun 30 minutter.

Håndboldfans løb storm mod billetsalget til finalekampen mellem Team Esbjerg og FC Midtjylland i Blue Water Dokken Kristi Himmelfartsdag, torsdag i næste uge.

- Vi oplevede desværre med det samme, da billetterne blev frigivet, at den store trafik på billetsiden betød, at den brød ned, og vores billetudbyder valgte derfor midlertidigt at lukke siden helt ned. Ves billetudbyder arbejdede intenst på at få siden op at køre igen, og klokken 15.00 lykkedes det. På mindre en 30 minutter var der udsolgt til opgøret. Vi beklager den ulejlighed og de gener, nedbruddet har medført, skriver Teram Esbjerg på klubbens hjemmeside.

Hvis der flere billetter til salg  i tilfælde af, at FC Midtjylland ikke bruger hele deres tildelte portion, vil disse blive sat til salg på et senere tidspunkt.

Mere sport