Biltyve truede med kniv, da bilejer ville have sin bil tilbage efter en uge

En 35-årig mand og en 29-årig kvinde fængslet efter episode på tankstation, hvor de blev opsøgt af ejeren til den stjålne bil, de kørte i.

Da en 23-årig hollandsk statsborger mandag eftermiddag tilfældigvis opdagede sin stjålne bil på en tankstation i Esbjerg, besluttede han sig for at få den tilbage. Bilen var blevet stjålet i sidste uge, men da han henvendte sig til det par, en 35-årig mand og en 29-årig kvinde, der sad i bilen, gik det ikke så nemt, som han måske kunne have håbet på. Han blev nemlig truet med kniv og trusler fra den 35-årige mand.

- De ville slås, og kort tid efter flygtede de fra stedet uden bil, fortæller Torben Møller, vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

En hundepatrulje snusede kort tid efter parret op i nærheden af tankstationen på Gammelby Ringvej i Esbjerg, hvor episoden havde fundet sted.

Parret var tirsdag morgen stadig i politiets varetægt. Manden er sigtet for trusler på livet, brugstyveri og overtrædelser af knivloven. Kvinden kun for brugstyveri. De er begge fra Esbjerg og fremstilles måske i grundlovsforhør i løbet af tirsdag.