Bodil Jørgensen er nu overført til Odense Universitets Hospital

Skuespilleren Bodil Jørgensen, der blev kvæstet ved en traktor-ulykke onsdag morgen under filmoptagelser ved Vester Vedsted er blevet overført fra sydvestjysk Sygehus i Esbjerg til Odense Universitets Hospital.

Det oplyser filmselskabet ASA onsdag middag. Ulykken skete under optagelser til en ny Far til fire-film, der udspiller sig ved vadehavskysten.

Ulykken skete i krydset ved Vester Vedsted nær Vadehavet, da en traktor med to skuespillere ville køre op ad et dige. Ved toppen af diget begyndte traktoren at glide, og Bodil Jørgensen faldt af og bliver ramt af traktoren. Hun blev i første omgang indlagt på Esbjerg Hospital og er nu altså overført til Odense Universitets Hospital.

- Bodil Jørgensen har det efter omstændighederne godt, selv om hun har fået nogle kvæstelser og foreløbigt er sygemeldt. Vores tanker går i øjeblikket til Bodil og hendes familie. Mens politiet undersøger årsagen til hændelsen, kan vi desværre ikke kommentere på selve ulykken. Der har været rygter om, at Kurt Ravn også er kommet til skade, hvilket ikke er korrekt, siger direktør Henrik Møller Søren, ASA.