TV der bevæger dig

Borgmester: Esbjerg i Superligaen betyder rigtig meget

Efter en sejr mod Silkeborg søndag kan Esbjerg nu kalde sig for et Superliga-hold. Et resultat, som Esbjergs borgmester mener, er det eneste rigtige.

Esbjerg sikrede sig en plads i Danmarks bedste fodboldrække, da holdet søndag aften besejrede Silkeborg på hjemmebane. Foto: Claus Fisker

Søndag spillede Esbjerg sig ind i Superligaen. 

Læs også Esbjerg er tilbage i Superligaen

Efter 3-0 hjemme mod Silkeborg fik Esbjerg forenede Boldklubber igen titlen som et Superliga-hold. Og det er noget, Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) glæder sig over. 

- Det er jo fantastisk. Vi har kæmpet for at komme tilbage i Superligaen i hele den her sæson. Der har været hårde og gode tider her på Blue Water Arena, og så var det bare en fantastisk forløsning i går, siger Jesper Frost Rasmussen til TV SYD.

Der har været hårde og gode tider her på Blue Water Arena, og så var det bare en fantastisk forløsning i går.

Jesper Frost Rasmussen, borgmester i Esbjerg

Stemningen på Royal Blue Arena var søndag euforisk, og spørger man cheftræner John Lammers, var kulissen på stadion med til at bære vestjyderne frem til sejren.

- I går kunne vi se, hvordan folk havde følelserne uden på tøjet. Det er rigtig vigtigt det her, for det betyder meget for selvforståelsen i byen, siger borgemesteren, og tilføjer: 

- Det betyder, at Esbjerg kommer tilbage på det landkort, hvor vi mener, at vi hører hjemme. Der er meget positiv omtale ved at være med i Superligaen. Vi er Danmarks femte største by, og selvfølgelig skal vi også have et hold i Superligaen, siger Jesper Frost Rasmussen. 

Læs også Esbjerg-helt efter oprykning: Vi hører til i Superligaen

 

Mest sete på tvsyd.dk