TV der bevæger dig

Børn svinger stavene

152 børn mødtes i EFI Hallerne i Esbjerg tirsdag for at spille floorball.

152 børn var samlet i EFI Hallerne i Esbjerg tirsdag, for at prøve kræfter med floorball. Foto: Hans Lausten, TV SYD

152 børn var samlet i EFI Hallerne i Esbjerg tirsdag, for at prøve kræfter med floorball. Foto: Hans Lausten, TV SYD

1 af 2

Håndbold, fodbold, volleyball - de sportsgrene er der mange børn som kender eller går til. Men floorball er der ikke mange børn, der kender.

Det vil Esbjergs lokale floorball klub, Esbjerg Sharks Floorball Club, gerne lave om på. Derfor deltager klubben i projektet Aktiv Året Rundt, som skal hjælpe børn med at få sundere vaner.

- Vores union har valgt at gå ind i det her, så kan man som klub melde sig til og deltage i Skolernes Floorballdag, og det er der vist 36 andre klubber i hele landet, der har gjort, fortæller Kasper Bruun Bondesen, der er formand i Esbjerg Sharks Floorball Club.

I anledning af floorballdagen er 152 børn samlet i EFI Hallerne i Esbjerg for at spille floorball, og det er noget, der fanger børnene, fortæller Kasper Bruun Bondesen.

De hygger sig og giver alt, hvad de har.

Kasper Bruun Bondesen, Floorballtræner

- Det virker til at de hygger sig, og har det sjovt med deres klassekammerater. De giver alt, hvad de har, siger Kasper Bruun Bondesen,

 

Kasper Bruun Bondesen er formand for Esbjerg Sharks Floorball Club. I baggrunden glade børn, der synes det er rigtig fint, at møde TV SYD i hallen. Foto: Hans Lausten, TV SYD