TV der bevæger dig

Camilla Pedersen: Mærkeligt, men jeg er glad og stolt

I morges dansk tid vandt 31-årige Camilla Pedersen VM i triatlon på langdistance. I morgen er det præcist et år siden, hun blev vækket fra sin koma.

-Jeg er superglad og superstolt over at jeg er nået så langt, og at jeg ikke sidder i en kørestol, som de (lægerne red.) sagde, jeg skulle, fortæller Camilla Pedersen på en telefon fra Kina.

- Det er svært at forholde sig til. Min bror var så sød at skrive dagbog, hver dag jeg lå i koma. For bare et år siden der lå jeg jo stadig i koma. Men i morgen er faktisk dagen hvor jeg vågnede, og i dag skrev han at de (familien red.) sad og ventede. Det var en lang ventetid, de sad fra kl 8 til 15, hvor de ikke måtte komme ind til mig, mens de tog drænet ud af mit hoved. Det er helt vildt mærkeligt.

- Det er vildt mærkeligt, at det kun er et år siden jeg lå i koma. Jeg har stadig lang vej, men jeg er på vej tilbage, fortæller hun.

Der bliver ikke tid til de store fejringer for Camilla Pedersen. Inden sæsonen er ovre, skal hun igennem en ironman i Barcelona om to uger.

Mere sport