Campingdrab: Psykisk syg mand varetægtsfængslet

Den 53-årge psykisk syge mand, der blev anholdt efter fundet af én dræbt mand og én hårdt kvæstet mand på en campingplads, er blevet varetægtsfængslet.

Den 53-årige psykisk syge mand, der onsdag blev anholdt for de blodige begivenheder på Stjerne Camping ved Vejers Strand onsdag, hvor en mand blev dræbt og en anden mand kvæstet, blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg. Han er pt. indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling.

JydskeVestkysten skriver, at anklageren før dørene blev lukket, at hun ville begære den 53-årige varetægtsfængslet i surrogat. Hvilket betyder, at han forsat ville skulle være indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling.

Den 53-årige blev sigtet for drab og drabsforsøg på en campingplads og blev torsdag varetægtsfængslet in absentia i fire uger, frem til den 22. juni, i surrogat med anbringelse på en lukket psykiatrisk afdeling.

Onsdag morgen blev der slået alarm, da en 64-årig mand fra Fyn blev fundet på dræbt i campingpladsens baderum. En 68-årig mand fra blev fundet hårdt kvæstet, han overlevede i første omgang, men tilstanden er kritisk. Den 53-årige mand fra Vejle-området blev anholdt uden at gøre modstand.