TV der bevæger dig

Colin Todd smider fløjlshandskerne

Esbjerg fB har ramt det foreløbige sportslige lavpunkt med pokalfiaskoen mod B 93 torsdag. Mandag aften gælder det Lyngby i superligaen på hjemmebanen i Blue Water Arena.

I hjemmekampen mod Lyngby må de vise karakter og demonstrere, at de kan kæmpe sig ud af de vanskeligheder, de befinder sig i som bundhold i superligaen, forlanger Colin Todd. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Esbjerg fB’s cheftræner, Colin Todd, har smidt fløjshandskerne og skærmer ikke længere sine spillere mod presset fra omgivelserne. 

I hjemmekampen mod Lyngby må de vise karakter og demonstrere, at de kan kæmpe sig ud af de vanskeligheder, de befinder sig i som bundhold i superligaen, forlanger Colin Todd.
- Vi skulle ikke have bragt os i den situation før Lyngby-kampen. Jeg advarede mod farerne ved at spille pokalfodbold, og nederlaget ramte mig hårdt personligt, siger Colin Todd til EfBs hjemmeside.

Læs også Esbjerg fB fortsætter nedad

Mandag aften kommer oprykkerne fra Lyngby til Esbjerg med fire 1-0-sejre i træk som ballast, blandt andre over Brøndby IF og FC Midtjylland. 
EfB må undvære tre profiler i aftenens vigtige kamp for at vinde tilhængernes tillid tilbage. Anfører Jeppe Andersen er først på vej tilbage efter sin knæskade, Ryan Johnson Laursen pådrog sig en fiberskade i pokalkampen, og Kevin Mensah har lyskeproblemer. Mark Brink og Jeppe Brinch er nye i truppen.

 

Der er kampstart kl. 19 og opgøret kan følges på TV 3 Sport 1

Mere sport