TV der bevæger dig

Cykelforretning udlover dusør efter indbrud

Tyve slap afsted fra Ribe Cykellager med cykler til en samlet værdi af omkring en halv millioner kroner. Nu udlover de en dusør.

Tyve slap afsted fra Ribe Cykellager med cykler til en samlet værdi af omkring en halv millioner kroner. Nu udlover de en dusør på 10.000 kroner. Foto: Michael Nielsen, TV SYD.

11 fabriksnye cykler til en værdi af knap en halv million kroner. Det var, hvad tyve slap afsted med fra Ribe Cykellager, da de natten til mandag brød ind i virksomheden.

Ribe Cykellager skriver nu på deres Facebookside, at de udlover en dusør på 10.000 kroner til den, der kan hjælpe virksomheden og politiet med at finde enten cyklerne eller tyvene.

02:24

Indehaver Kim Lassen fortæller om indbruddet, og hvorfor de nu udlover en dusør på 10.000 kroner.

Luk video

- Vi er så trætte af de her ting. Det er ikke så lang tid siden, en af vores kollegaer i Esbjerg har været udsat for noget lignende, siger Kim Lassen, der ejer Ribe Cykellager, til TV SYD og uddyber:

- Vi er dækket godt ind, og vi har en rigtig god forsikring, så som sådan mister vi ikke noget på det ud over en masse bøvl. Det er ikke særlig sjovt at bruge tid på at gøre cykler op og feje glasskær op - og princippet i at der kommer nogen og tager noget, det er bare ikke i orden.

Læs også Cykler for 500.000 kroner er væk efter nøje planlagt indbrud

De 11 cykler er af mærkerne Look, Trek, Specialized, Cannondale og Scott. Du kan se de nærmere specifikationer i Ribe Cykellagers Facebookopslag herunder: