TV der bevæger dig

Cyklist i livsfare: Politiet undersøger henvendelser om flugtbilist

Efter en alvorlig færdselsulykke leder Syd- og Sønderjyllands Politi nu efter en flugtbilist. 79-årig cyklist alvorligt kvæstet. Flere borgere har henvendt sig til politiet i sagen.

Flugtbilisten kørte fra Varde mod Hjerting. Foto: Local Eyes

Onsdag eftermiddag er der sket en alvorlig færdselsulykke på Hjerting Landevej ved Alslev. En cyklist er blevet ramt af en bil, som efterfølgende stak af fra stedet. Derfor har politiet nu sat gang i en eftersøgning af flugtbilisten. Ulykken skete klokken 15:45.

Cyklisten, en 79-årig mand, er alvorlig kvæstet, oplyser vagtchef ved Syd og Sønderjyllands Politi Erik Lindholdt.

Der blev ydet livreddende førstehjælp på stedet. Den 79-årig blev fløjet med en lægehelikopter til Skejby Sygehus i Aarhus. Her beskriver de hans tilstand som yderst kritisk. De pårørende er blevet underrettet.

Flugtbilisten kørte i en brunlig firhjulstrækker med åbent lad og stak af i retning mod Esbjerg. Mærket er ukendt, men det er formentlig en Toyota eller VW. Højre sidespejl er beskadiget efter ulykken.

Undersøger videnhenvendelser

Kort før kl. 06 torsdag oplyser vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, at flere borgere har henvendt sig med tip i sagen.

- Der er kommet nogle henvendelser ind, som vi er igang med at undersøge nærmere, siger vagtchef Nicolaj Hølmkjær til TV SYD.

Henvendelserne har dog stadig ikke ført politiet til flugtbilisten, og der er heller ikke noget nyt om den 79-årige mands tilstand.

Politiet hører stadig meget gerne fra vidner, der kan have set noget eller kender til firhjulstrækkeren. Bilen kørte fra Varde mod Hjerting. Du kan kontakte politiet på 1-1-4. 

Signalement af køretøjet:

  • En pickup/firehjulstrækker med åbent lad
  • Brun eller bronzefarvet
  • Højre sidespejl er beskadiget som følge af ulykken
  • Ukendt model, men der kan være tale om en Toyota eller en VW
  • Der var en enkelt person i køretøjet, da ulykken fandt sted
  • Bilen kom kørende ad en sidevej nord for Alslev og drejede derefter ud på Hjerting Landevej
  • Køretøjet fortsatte i sydgående retning mod Esbjerg efter ulykken

Se mere hos Local Eyes. 

Mest sete på tvsyd.dk