TV der bevæger dig

Danmarks farligste rundkørsel bliver mere sikker - se hvordan

På ti år er der sket 50 uheld i det, der kaldes for Danmarks farligste rundkørsel. Men nu skal den gøres mere sikker.

Danmarks farligste rundkørsel skal gøres mere sikker. På billedet nederst i artiklen kan du se og læse mere om, hvordan Esbjerg Kommune vil gøre det.

Cyklister og knallertkører lever livet farligt i Danmarks farligste rundkørsel. Det er nemlig dem, der oftest kommer til skade i rundkørslen i centrum af Esbjerg.

På ti år har der været 50 uheld, og af dem har 18 været med personskader. Nu er Esbjerg Komune gået i gang med at gøre rundkørslen mere sikker. Esbjerg Kommune har blandt andet valgt at gøre rundkørslen ensporet ved at fjerne det inderste spor.

00:16 Luk video

 

- Det bliver jo kaldt Danmarks farligste rundkørsel, og vi kan se, når vi kigger på den, at der er nogle farlige situationer, siger Anders Kronborg (A), Formand for Teknik & Byggeudvalget i Esbjerg Kommune.

Esbjerg Kommune har i alt fem tiltag, der skal gøre rundkørslen mere sikker. Du kan læse mere om hvert enkelt tiltag ved at trykke på de røde prikker på billedet nedeunder. Hvis du sidder på en computer, skal holde musen over billedet for at se prikkerne.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk