Danmarksmestrene nedlagt: Team Esbjerg er fortsat uden sejr i 2017

De danske håndboldmestre fra Esbjerg har endnu ikke sejret i det nye år, og fredag fortsatte de negative takter.

Team Esbjergs håndboldkvinder har gang i en noget uvant stime. Før 2016 blev til 2017 havde Danmarksmestrene endnu ikke tabt i kvindernes håndboldliga i denne sæson. I det nye år har de derimod ikke vundet. Et nederlag og et uafgjort resultat var det blevet til inden fredagens visit i hovedstaden.

Og fredag aften fortsatte nedturen i det nye år, da Team Esbjerg på Frederiksberg tabte til formstærke København Håndbold med cifrene 31-24.

Maria Mose Vestergaard fra Team Esbjerg var en af de profiler, der holdt niveau i kampen. Hun scorede fem mål på seks forsøg.

Team Esbjerg startede egentlig bedst, og de bragte sig også foran i starten af kampen med 3-6, men ved stillingen 6-8 til gæsterne fra Esbjerg vendte kampbilledet. Københavns håndboldkvinder scorede fire mål i streg, og langsomt kunne Esbjerg se sig distanceret. Pausestillingen var 18-12 til hjemmeholdet.

Anden halvleg blev ikke markant bedre. Tættest på var Team Esbjerg ved stillingen 23-18, men de esbjergensiske håndboldkvinder havde ikke kvaliteten til at reducere yderligere. Tværtimod var kampen ved at udvikle sig til en regulær afklapsning, da København Håndbold af flere omgang kom foran med ni mål. De endte dog med en sejr på syv mål.

Sejren betyder, at København Håndbold går forbi Team Esbjerg i tabellen. Danmarksmestrene er efter 13 spillerunder på en aktuel femteplads i ligaen.