Dårlig håndbolddag for Esbjerg

Mens Esbjergs håndboldkvinder smed et ærgerligt point efter tid i deres kamp, så blev herreholdet fra Ribe-Esbjerg decideret kørt over.

En ulykke kommer sjældent alene, hedder et gammelt mundheld. Lørdag viste det sig atter en gang at være rigtigt, da håndbolden i Esbjerg havde en af den slags dage, som hurtigt skal glemmes.

Kvindeholdet var decideret uheldige, da de måtte nøjes med uafgjort tidligere lørdag. Mændene derimod var ikke i nærheden af sejren, da de var på besøg ved Mors/Thy.

Allerede ved halvlegen var Ribe-Esbjergs håndboldherrer bagud med 16-10, og det blev kun værre i løbet af kampen. Anden halvleg tabte holdet nemlig med 12-9, og slutresultatet endte derfor på 28-19 til de blå fra Mors/Thy Håndbold.

Ribe-Esbjerg har fået en horribel start på sæsonen, hvor det kun er blevet til en sejr. Det var i premieren mod oprykkerne fra Skive. Siden da er det blevet til fire nederlag og en enkelt uafgjort. Det betyder, at håndboldherrerne fra Ribe og Esbjerg aktuelt er på en skuffende tolvteplads.