TV der bevæger dig

Der er meget på spil for Team Esbjerg i aften

Der står meget på spil for håndboldkvinderne fra Team Esbjerg i kampen onsdag aften mod HC Odense. Med en sejr kan Team Esbjerg for første gang vinde grundspillet i Boxer Dameligaen.

Meget står på spil i aften for pigerne fra Team Esbjerg og cheftræner Lars Frederiksen.

Vinderen af grundspillet får også billet til kvalifikationskampe til Champions League, så der er meget på spil for Team Esbjerg i aften.

HC Odense kommer med fire sejre i træk, heriblandt to etmåls-sejre over Randers HK og Viborg HK, og slås indædt for at besætte den sidste slutspilsplads. For Team Esbjerg tæller kun én ting: En sejr. Ellers rykker FC Midtjylland forbi.

- Når vi spiller på hjemmebane, skal vi vinde over alle hold, særligt når så meget står på spil. Vi har haft rigtig mange kampe i de seneste uger og vendte hjem sent mandag aften efter at have fået et slag i ansigtet i Ungarn. Men vi fik snakket EHF Cup-kampen rigtig godt igennem søndag og fik situationen vendt til, at vi nu vil overføre al energien til kampen mod Odense, siger Team Esbjerg-cheftræner Lars Frederiksen.

Odense stiller med fire landsholdsaktuelle spillere i Esbjerg, målvogter Cecilie Greve, Sarah Iversen på stregen, playmaker Nadia Offendal og højrefløjen Louise Kristensen. Hertil kommer flere udenlandske profiler i en stærk bagkæde.

Team Esbjerg fik sportslige og mentale skrammer med 28-20-nederlaget i Ungarn, men fysisk slap truppen uskadt, og alle 15 spillere er klar til sæsonens foreløbig vigtigste kamp.

Team Esbjerg møder HC Odense kl. 19.30 i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Mere sport