DF-formand: Madsen har bedraget vælgerne

Formand om Madsen-exit: Det er jo vælgerbedrag.

For første gang udtaler formanden for Dansk Folkeparti i Esbjerg Freddy Hyldgård sig nu offentligt om balladen, hvor Freddie Madsen og hans søn Kim Madsen for et par dage siden forlod Dansk Folkeparti i Esbjerg til fordel for at blive løsgængere i byrådet. Det skriver DR Syd.

- Min kommentar til det her er jo, at det er selvfølgelig ærgerligt, at de forlader partiet på den måde. Men jeg vil mene, at der er tale om vælgerbedrag, når man går lige efter, at man er blevet valgt ind i byrådet, siger Freddy Hyldgård til DR Syd og fortsætter:

- Det er jo vælgerbedrag, når folk de stemmer på dem og dermed partiet, og så de bare går bagefter. Det synes jeg da bestemt er vælgerbedrag. De skylder jo vælgerne at repræsentere dem i byrådet, siger Freddy Hyldgård.

Freddie Madsen afviser, at der er tale om vælgerbedrag.

- De har jo stadig mig som repræsentant i byrådet, og jeg skal nok repræsentere dem, der har stemt på mig, siger Freddie Madsen.

Freddie Madsen siger desuden, at han blandt andet har meldt sig ud af partiet, fordi han blev rakket ned af de andre kandidater fra Dansk Folkeparti under valgkampen.

Men det afviser formand Freddy Hyldgård skulle være tilfældet:

- Jeg kan overhovedet ikke genkende det billede, siger han til DR Syd.