Direktør forlader Sydvestjysk Sygehus

Direktør Poul Michaelsen stopper efter halvandet år på Sydvestjysk Sygehus for at blive hospitalsdirektør i Region Midtjylland

Direktør på Sydvestjysk Sygehus Poul Michaelsen har sagt sin stilling op og stopper 30. september 2015.

45-årige Poul Michaelsen kom til Sydvestjysk Sygehus 1. marts 2014 fra en stilling som plan- og sekretariatschef på Hospitalsenheden Vest, og det er samme hospitalsenhed, han er på vej tilbage til, denne gang med titel som hospitalsdirektør.

Tidligere på året satte Region Syddanmark gang i et generationsskifte i direktionen på Sydvestjysk Sygehus, der medførte, at sygehusets nuværende administrerende lægefaglige direktør, Bjarne Normark, skifter senere til et job som lægefaglig direktør i regionshuset i Vejle.

Generationsskiftet skete efter lang tids uro på sygehuset blandt andet med nye lange vagter, der skabte stor utilfredshed blandt sygeplejerskerne.

- Jeg kan da godt forstå, at Poul Michaelsen vil hjem igen. Han bor jo i Herning og det er naturligvis en flot stilling at få som direktør på Hospitalsenheden Vest, siger sundhedsdirektør Jens Elkjær, Region Syddanmark til TV SYD.