EfB-direktør svarer på fankritik af ledelsen

Igennem mandagen har der været massiv kritik af Esbjerg fBs ledelse på TV SYDs Facebookside. Nu svarer Esbjerg-direktør, Søren Poulsen, på kritikken.

- Niels Frederiksen er ikke skyld i Esbjergs nedtur. Kig længere op i systemet.

- Hvorfor er det altid trænerne, der skal og bliver fyret. Det er aldrig jer oppe i toppen, der fyres. Hvad holder jer sammen deroppe?

- Skift evt. ledelsen ud. Det er deres manglende forståelse for opbyggelsen af et fodboldhold, der er, og altid var problemet.

Sådan lyder bare nogle af kommentarerne, som i løbet af mandagen er blevet skrevet på TV SYDs Facebookside efter nyheden om, at Esbjerg fBs træner, Niels Frederiksen, er blevet fyret.

Nu svarer direktøren i Esbjerg fB, Søren Poulsen, dog på kritikken.

- Jeg forstår godt, at der er rigtig mange, der retter pilen mod ledelsen i en situation som den her. Det er ikke noget nyt fænomen. Men det er jo en verden, som er ekstremt styret af følelsesbetonede holdninger, og min opgave er, at vi får den rigtige deling af beslutninger, der skal træffes, mellem følelser og fornuft, siger Søren Poulsen.

Se hele Søren Poulsens svar i denne video, hvor han også fortæller, hvad der førte til fyringen af Niels Frederiksen (Varighed 02:57).